Gisteravond werd Spanje's 18e ronde van focus betwist in het Nou Camp, met Barcelona thuis op 3: 0 winnende Levante, Lionel Messi, Luis Suarez en Paulinho scoren. Promotie tijd voor merchandise, nu bestellingen om Goedkope Voetbalshirts Kids te kopen, hebben de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan kleine geschenken te kopen.

Paulinho scoorde opnieuw, dit is de 7e bal. Het aantal Paulinho ligt nu achter Messi en Luis Suarez. Barcelona deze keer van Guangzhou Heng Big Dig mensen, echt genoeg verdienen: koop een onderrug, maar een spits. Beperkende kortingen voor Ronaldo voetbaltenue kids, koop onmiddellijk en u krijgt meer aanbiedingen.

Barcelona wint, Real Madrid platte bal. Vanochtend vroeg, de Real Madrid weg 2: 2 om de arta toren te tekenen. Barcelona staat nu 16 punten voorsprong op Real Madrid op de tribunes. De kloof heeft zo volledig de uittocht van Real Madrid van de strijd in La Liga dit seizoen afgekondigd.

Het bekijken van deze game is ruimschoots een feit: een gezonde bel, de absolute waarde van 100 miljoen euro, de twee doelen van Real Madrid zijn allemaal gemaakt door Bale. En de aas Ronaldo van het team, maar verloor opnieuw zichzelf. Ronaldo scoorde dit seizoen 4 doelpunten in 13 wedstrijden. Dit is ongekend.

Wat is er mis met Ronaldo? Soms hebben we de neiging om voor de gek gehouden te worden door de hoge lichtprestaties van een speler, waarbij we een feit negeren. Dit jaar is Ronaldo 33 jaar oud. Elke speler, zelfs als je sterk bent, zal niet de vijand van de jaren zijn. Er zal altijd een dag zijn, van het hoogtepunt van het leven dat geleidelijk aan wegglipt.

Als Ronaldo echt dit moment heeft ingeluid, ongetwijfeld heeft het ook het einde van het merrow-tijdperk afgekondigd. Lionel Messi, die nog steeds in een warme toestand verkeert, is twee jaar jonger dan Ronaldo. Misschien is de tijd rijp voor zijn eigen dominantie. Wilt u nieuwere Voetbalshirt kind met eigen naam kopen, let dan op onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.