Germain in de 21e ronde van de Franse competitie om de uitdaging van Dijon aan te gaan, heeft Emery vanmorgen vroeg de startlijst voor Grand Paris aangekondigd. Eerder vanwege verwonding Neymar terug, Pastore Iran mislukte lijst. Het voetbalwedstrijdseizoen komt eraan, nu heb je echt een Goedkoop Voetbaltenue Kids nodig, schiet op om het te bestellen.

Germain-ster Neymar sprak vandaag over de Champions League in een campagne voor zijn vijfmans-toernooi en zei dat hij hoopt dit seizoen de Champions League te winnen. Beperkende kortingen voor Neymar voetbaltenue kids, koop onmiddellijk en u krijgt meer aanbiedingen.

"Het is te vroeg voor iedereen om de Champions League te winnen, maar Parijs doet het goed, Cavani en Mbape zijn geweldige spelers die het spel op het veld kunnen beïnvloeden," zei hij. "Iedereen is nu ook heel stil met elkaar, onze samenwerking is ook veel beter. Hopelijk zullen we dit seizoen alle kampioenen winnen, vooral in de Champions League. "

Neymar over hun kansen om de Champions League te winnen: "Eigenlijk is het moeilijk en het is nog te vroeg om te zeggen, maar het gaat goed."

"Zij, Cavani en Mbape, zijn zeer goede spelers en hebben invloed op elk team en ze werken goed samen," zei hij.

"We leren elkaar beter kennen en onze relatie is verbeterd," zei hij. "We moeten nadenken over ons vermogen om alle eer te winnen, vooral in de Champions League." Als je meer informatie over kinder voetbaltenue met eigen naam wilt weten, bezoek dan de website met een meer gedetailleerde beschrijving.