Italiaanse lokale tijd vandaag, Juventus spits Dibala heeft deelgenomen aan de 2018 Milaan-herfst en winter modeweek als een door een model van het Italiaanse modemerk Dolce & Gabbana uitgenodigd. Op zoek naar hoge kwaliteit en Goedkope Voetbalshirts Kids? mis dan onze producten niet, onze site heeft een goede reputatie bescherming.

Juventus spits Dibala als bekende merk van Italië Dolce uitgenodigd model om de 2018 Milaan herfst en winter Fashion Week bij te wonen, in een pak hij ziet er knap uit, maar de dag uit een kleine aflevering, Dibala vanuit het midden van het podium toen de voet gleed naar beneden, bijna gevallen. Beperkende kortingen voor Dybala voetbaltenue kids, koop onmiddellijk en u krijgt meer aanbiedingen.

Een van de oprichters van D & G Gabbana bewonderde lang Dibala, "Je bent zo goed, waarom laat je ons niet de weg wijzen?" "Interessant genoeg, toen de media explodeerden tijdens de catwalk, herkende weinig mensen Dibala als een ster, en mannelijke modellen en kijkers waren geen fans?"

Dibala heeft een uitnodiging ontvangen voor goedkeuring door Armani, maar niets zal waarschijnlijk lid worden van de D & G. Dibala is opnieuw op weg naar Messi's opvolger, omdat Messi al de woordvoerder is van het Italiaanse merk D & G en naar het Milanese platform komt wanneer hij vrij is. AC Milan is diesel, Juve is Trussardi, Inter is de gebroeders Brooks uit België.

De mode van Italië is het meest aantrekkelijk voor de Giants, Real is Versace, Bayern is Armani, Barcelona is replays. De Premier League heeft meer te maken met Britse merken als Duchamp London van Arsenal. Neem een ​​kijkje over de Voetbalshirt kind met eigen naam, u kunt zoeken naar relevante zoekwoorden op onze website.