Munich Evening News, het nieuws deed SPORT1 Bayern hopen Hassan Hüttel te verbinden Banheinks, Leipzig bestuursvoorzitter Mintslav in een interview gereageerd op dit gerucht. Wilt u uw eigen Goedkoop Voetbaltenue Kids aanpassen? Op onze website kunt u uw eigen naam gebruiken om jerseys te printen.

"Tot nu toe hebben Bayern München en Dortmund ons dit niet verteld," vertelde Mintslav de krantenfoto. Op onze website de Bayern Munich voetbaltenue kids, hoewel de prijs goedkoper is dan andere, maar de kwaliteit is zeer de moeite waard om te worden gegarandeerd.

Hassan Hüttel's contract bij Leipzig loopt af in de zomer van 2019 en vorig seizoen hij leidde het team naar de Bundesliga runner-up en ging de kampioenen race.

Mintslav hoopt zijn contract met Hassan Huttel af te ronden en zegt: "We hadden een gesprek voor kerst en spraken af ​​om in de lente over de toekomst te praten."

In de zomer van 2016, Hassan Hüttel vertrok naar Ingolstadt om toe te treden de toenmalige Leipzig, Mintslav voortgezet. "Het is belangrijk voor hem om beslag leggen op de volgende fase van ontwikkeling We zullen een oplossing voor onze gemeenschappelijke toekomst te vinden, maar we hebben geen druk op. alles. '

Aan de andere kant, Spox's 'Football Transfer' website nieuws dat Bayern achtervolgt op American Genius, de 16-jarige Taylor Booth.

De "Voetbal transfer" website zegt de Plichchi, dat was drie jaar geleden ondertekend door Dortmund, is uitgegroeid tot een high-profile ster, en dus Bayern wil een soortgelijke "American Dream".

.Volgens het nieuws van de Washington Post, Beieren nam een ​​fancy aan de 16-jarige Taylor stand op de Royala Academy, Royala wilde hem aan de professionele team te bevorderen, maar Bayern heeft de race gewonnen, maar er is geen officieel nieuws nog niet. Sla eens een kijkje over de kinder voetbaltenue met eigen naam, kunt u zoeken naar relevante zoekwoorden op onze website.