Op 14 december keerde Real Madrid de overwinning om de Wereldbekerfinale, 8ste keer, te doden om zich te kwalificeren voor de finale van de UEFA Cup / Intercontinental Cup, om de geschiedenis van AC Milan bij te houden. De weekendfinale, als Real Madrid wint, Will en Barcelona 3 keer het record, en word het WK in de geschiedenis van het enige succesvolle verdedigende team, team geschiedenis voor de eerste keer in een jaar om 5 kampioenschappen te winnen. De Goedkoop Voetbaltenue Kids online shop is begonnen met korting, bestelt snel.

In de World Cup 1/4 finale, Abu Dhabi Peninsula 1-0 geëlimineerd het kampioenschap en Red Diamond, is Real Madrid een goed nieuws. Het Peninsula-team was vorig seizoen de kampioen van de Emirates League, maar het is nog steeds goedkoper om het WK te winnen, het 5e en het seizoen is niet ideaal. Directe bestellingen, koop Real Madrid tenue kids 2017/18 en deze zal op dezelfde dag naar u worden verzonden.

Ondanks de wendingen en bochten in de halve finale, Real Madrid was 2-1 om de schijnbare kracht van het schiereiland team omkeren, twee opeenvolgende jaren om de wereldbeker finale te doden, de laatste tegenstander is de eerste keer om zich te kwalificeren voor de beker van Gremio. In de geschiedenis van de Wereldbeker scoorde Real Madrid 23 doelpunten, ook achter Barcelona, ​​en bond geschiedenis 1e.

Het is ook de 8e keer in de geschiedenis van Real Madrid om deel te nemen aan het WK en de Intercontinental Cup-finale om de geschiedenis van Milaan bij te houden. Pre-herstructurering van de Intercontinental Cup-tijdperk, Real Madrid 5 keer om te doden in de finale, 1960, 1998 en 2002 3 keer, 1966 en 2000 van de tweevoud.

Het weekend, als Real Madrid wint, zal de Barclays Giants Corinthians overtreffen, na Barcelona 3 keer om het record te winnen, bond de geschiedenis eerst. Tegelijkertijd zal Real Madrid een succesvol verdedigend team zijn in de geschiedenis van het WK. Real Madrid zal ook de geschiedenis van de eerste jaarlijkse win 5-titels opnemen. Real Madrid heeft de Champions League, Spanje, de Spaanse Super Cup en de Europese Super Cup-kampioenen gewonnen. Neem een ​​kijkje over de kinder voetbaltenue met eigen naam, u kunt zoeken naar relevante zoekwoorden op onze website.