3 december Nieuws, in deze ronde van de Franse, Straatsburg thuis 2-1 versloeg Paris Saint Germain, gaf de competitie opperheer de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen. Het laatste verlies van Parijs Saint Germain dateert van de 1 mei 1-3 nederlaag in Nice.Goedkope Voetbalshirts Kids online shop, is begonnen met korting, snel bestellen.

In Parijs verbeterde de introductie van Neymar en Mbape twee sterke assistentie in de competitie. In de voorgaande 15 ronden van de competitie speelden slechts twee wedstrijden, de rest van de winst, in het klassement met 10 punten voorsprong. Paris Saint Germain in kampioenen scoorde 24 doelpunten om de groepsdoelpunten te breken, verloor slechts 1 doelpunten en won de overwinning. Koop snel PSG voetbalshirt kids 2017/18, hoe meer u koopt, hoe meer kortingen u krijgt.

In de wedstrijd van vandaag regelde Paris Saint Germain de hoofdspits Cavani-vervanger, maar de opening verklaarde de poort al snel verloren. Hoewel ze de score vóór de rust gelijk maakten, maar in de 14e gepromoveerde competitie scoorde Strasbourg een doelpunt door de lange pass, waarna ze Paris Saint Germain blokkeerden in een tweede-halve aanvalsgolf, zelfs nadat de keeper was gewond.

Paris Saint Germain nam 73% van de balcontrole in de wedstrijd, schoot 29 voet, 5 schoten, terwijl Straatsburg 5 en twee schoten scoorde, maar dat had geen effect op hun verrassing.

Voor Paris Saint Germain heeft de nederlaag niet veel invloed gehad op de titelsituatie van de competitie. En volgende week staan ​​ze in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München, een nederlaag voor een formidabele tegenstander mogelijk Neymar en zijn teamgenoten in staat zal stellen de geest te spelen, zichzelf te waarschuwen.

Tot grote vreugde van de fans is het team in Straatsburg een behoorlijk verhaal. Ze kunnen worden genoemd als een van de Franse reuzen, die het FA-kampioenschap 1978/79 hadden gewonnen, na de downgrade van het financiële probleem, Arsenal-manager Arsene Wenger speelde in het thuisteam. Wilt u nieuwere Voetbalshirt kind met eigen naam kopen, let dan op onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.