Arsenallegende Ian Wright is van mening dat Ozil's recente opleving te danken is aan de wens van de middenvelder om kopers aan te trekken op de transfermarkt in januari. Het voetbalwedstrijdseizoen komt eraan, nu heb je echt een Goedkope Voetbalshirts Kids nodig, schiet op om het te bestellen.

Het contract van Ozil met Arsenal is pas de laatste zes maanden en hij zal vanaf volgende maand kunnen onderhandelen over een gratis transfer met een team buiten Engeland. De 29-jarige middenvelder was eerder geassocieerd met Manchester United, Barcelona en Inter Milan, en zijn recente prestaties zullen het team duidelijk meer enthousiasmeren. Ze kunnen hem in januari kopen, of tot de zomer wachten om gratis met hem te tekenen. Voetbaltrui-winkel om Ozil voetbaltenue kids te verkopen, het nieuwe startersmarketingcentrum.

Het was Ozil die het winnende doelpunt scoorde voor Arsenal in de 1-0 overwinning op Newcastle. Nadat de Gunners-baas Arsene Wenger de middenvelder had geprezen om zijn beste prestatie nadat hij bij Arsenal was komen werken, vreesde Ian Wright dat het misschien zou betekenen dat de Duitsers op het punt stonden te vertrekken.

Arsenal-manager Arsene Wenger heeft gezegd dat Özil graag wil blijven en Wright zei: "Sommige mensen zullen zeggen dat zijn uitstekende status voor hemzelf is." Zijn contract gaat bijna af, hij is verbonden met andere clubs en hij staat op het punt om een ​​vrije speler te worden. Als hij vrij is om te verhuizen, kan hij een lucratief contract tekenen. Ik denk dat de grotere deal is dat hij verhuist naar een team waarvan hij denkt dat het meer kampioenen kan uitdagen. "

"Een speler die je nodig hebt, hij heeft een goede kans om te vertrekken, dus je kunt niet enthousiast zijn over de situatie." Het was een moeilijke situatie en we hebben eindelijk gezien wat we in hem wilden, maar hij ging weg. Hij speelde tenminste een rol in het helpen van het team om punten te winnen. Maar voor Sanchez moet je de Winterspelen zoveel mogelijk geld gebruiken, omdat hij niet meer geïnteresseerd lijkt te zijn in het team. "Neem een ​​kijkje over de Voetbalshirt kind met eigen naam, je kunt naar relevante zoekwoorden op onze website zoeken .