De clash tussen Manchester United en Manchester City is onlangs naar de climax geduwd. De zon onthult ook enkele details. Het voetbalwedstrijdseizoen komt eraan, nu echt de Goedkoop Voetbaltenue Kids nodig hebben, schiet op om het te bestellen.

De krant zei dat Mourinho en Manchester United verontwaardigd waren over de spotfeesten van Manchester City en dat Mourinho naar de kleedkamer van Manchester City ging om te protesteren en zei: "Zwijg en je hebt geen kampioenen gewonnen." Toon wat respect, het is het huis van Manchester United, niet van jou." Manchester United tenue kids 2017/18 online verkoop, gemakkelijk en snel, bezorging bij u thuis.

In feite, de Britse media na de wedstrijd, nadat de twee teams in het spelerskanaal uitbraken in een grootschalig conflict. Er wordt gezegd dat de oorzaak van het incident was de Manchester City spelers in de kleedkamer om de muziek te vieren, Manchester United manager Jose Mourinho naar Manchester City in de voorkant van de kleedkamer beschuldigd van gebrek aan respect, en Manchester City doelman Adelson had een ruzie.

Lukaku, de speler van Manchester United, was furieus bij de botsing en probeerde over het hoofd van de speler van Manchester City te springen door Mourinho voor hem aan te vallen en Mourinho viel bijna. Manchester City-kapitein Kompany is ook erg opgewonden en probeerde ook naar het coachingteam van Manchester United te haasten.

Manchester City-assistent Arteta raakte gewond midden op zijn voorhoofd na de derbywedstrijd en hij vermeed bewust het filmen toen hij maandag naar de training reed. Voordat het nieuws zei, werd Arteta uit Lukaku uit de waterfles gesmeten. "The Sun", zei Manchester United en Manchester City twee clubs hebben dit uitgelegd, Arteta is in de chaos in de kleedkamer deur gewond, niet door Lukaku verpletterd. Er zijn op dit moment goedkope kinder voetbaltenue met eigen naam op onze website, schiet op om te kopen.