Deze ronde van La Liga, Atletico Madrid zal thuis zijn tegen Aravis. Het goede nieuws is dat de ster Grizman van het team is hersteld en dat hij in het spel kan spelen. In opleiding glimlachte hij en was hij in een goed humeur. Hij miste ook een wedstrijd met Betis nadat hij een hamstring-ongemak had na zijn partij tegen Chelsea.Goedkope Voetbalshirts Kids online shop, is begonnen met korting, snel bestellen.

De Franse spits is na de laatste Champions League-wedstrijd van vorige week tegen Chelsea op Stamford Bridge in spierkracht getrokken, waardoor hij niet meer in de competitie kon spelen. Hij ging naar de renbaan met zijn vrouw Erika en zijn dochter, Mía, en deelde het geluk van zijn familie met zijn fans via sociale media-accounts. Wilt u nieuwere Griezmann voetbaltenue kids kopen, let dan op onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.

17 december, La Liga 16e ronde opnieuw, zal Atletico Madrid in het Wanda Stadion zijn om Aravis te ontmoeten. De huidige Atletico Madrid punten 33 punten in de 3e, de ronde van de competitie ze weg 1-0 kleine wint Betis. Atletico Madrid debuut, Grizman blessure comeback en Gamero partner spits, Sahur en Kirk gescheiden vleugels, Fossarico als startende rechtsback.

We zagen ook Diego Costa in training en hij zou begin volgende maand in de King's Cup kunnen zijn. En de competitie, zal Atletico Madrid 2017 laatste wedstrijd zijn, het team hoopt ook een overwinning te gebruiken voor de eerbetoon aan de fans. Nieuw Voetbalshirt kind met eigen naam, geniet van de kortingsprijs, evenals een snelle en veilige levering, zodat je droomshirts snel op hun plaats blijven liggen!