Juventus-spits Dybala's agent heeft contact gehad met Real Madrid om mogelijke overdrachten te bespreken, aldus Ciro Venerato, een transfer-expert van de Italiaanse media Rai Sport. Het voetbalwedstrijdseizoen komt eraan, nu heb je echt een Goedkoop Voetbaltenue Kids nodig, schiet op om het te bestellen.

Rai Sport zei dat Dybala's broer en makelaar, Gustavo-Dibala, mogelijk in de nabije toekomst contact heeft gehad met Real Madrid en Manchester United, en zijn doel is om Dybala te helpen een match te vinden. De recente situatie van Dybala was slecht en de Italiaanse media zeggen dat hij bereid is om Juve te verlaten om lid te worden van een team zoals Real Madrid of Manchester United. Voetbaltrui online winkel om Dybala voetbaltenue kids te verkopen, het nieuwe starters direct marketingcentrum.

Het is gemeld dat de huidige Dybala jaarsalaris van 7 miljoen euro, hij hoopt om 10 miljoen euro te krijgen in het jaarsalaris, zodat de speler de mogelijkheid van een overdracht heeft. De journalist zei dat Dybala's broer en makelaar contact hadden met Real Madrid, en dat de twee spelers die geïnteresseerd zijn in Juventus, cross en Kovacic, mogelijk betrokken zijn bij de deal.
Het nieuws zei dat naast Real Madrid, Mourinho's coaching van Manchester United ook een van de Dybala's is.
Dybala scoorde dit seizoen 14 doelpunten voor Juve, met nog eens 3 assists.

Er gaan geruchten dat Real Madrid opzettelijk dybala heeft. Rai Sport zei dat Dybala misschien hoopt op een verhoging. Maar gezien zijn recente optreden, zeiden de Italiaanse media dat zo'n verzoek misschien geen goede zaak is, Nedved, vice-president van Juventus, zei: "Dybala moet meer opofferen op het veld en in het privéleven." Als u meer informatie wilt over kinder voetbaltenue met eigen naam, bezoek dan de website met een meer gedetailleerde beschrijving.