In de maandag staat de 1/8 finaletrekking op het punt te beginnen en de tweede kwalificatie Chelsea van de groep zal in de tweede tranche vallen. Vanwege het vermijdingsprincipe van hetzelfde land en dezelfde groep, worden de 16-8 rivalen van Chelsea gecreëerd tussen Germain, Barcelona en Besiktas. Alleen door Besiktas te pompen, kan Chelsea de twee favorieten vermijden. Wilt u uw eigen Goedkope Voetbalshirts Kids aanpassen? Op onze website kunt u uw eigen naam gebruiken om jerseys te printen.

"Ik denk dat de top 8 onze plaats moet hebben, en we zullen aandacht besteden aan de loterij," zei hij. "Onze tegenstanders kunnen alleen kiezen tussen Germain, Barcelona en Besiktas, dus laten we geduldig wachten en zien wat er gebeurt." Directe bestellingen, koop Chelsea voetbalshirt kids 2017/18 en deze zal op dezelfde dag naar u worden verzonden.

Dit seizoen heeft de Premier League 5 teams in de Top 16 en vier teams behalve Chelsea zijn de eerste in de groep. De kans op een goed teken is groot, maar de tweede tranche ontbreekt niet in Real Madrid, Juventus, Bayern en andere sterke teams. Tottenham versloeg Real Madrid als eerste, spits Kane zei dat het team nu onbevreesd is.

"Wanneer we een groep van Real Madrid en Dortmund doorbreken, weet ik dat veel mensen zullen zeggen dat we onverschrokken zijn." Maar om uit de buurt van kampioenen te komen, moet je de beste teams in Europa verslaan, dus laten we afwachten en zien hoe ver we eindelijk kunnen gaan. "

Spurs manager Pochettino voegde toe: "Nu ben ik dapper, ik hoop het sterke team te ontmoeten." Ik speel graag tegen Real Madrid. Ik hou van uitdagingen en ik daag graag het sterkste team uit omdat ik de winnaar ben. Ik speel graag sterke teams, wat een belangrijke test voor ons is. "Er zijn veel soorten Voetbalshirt kind met eigen naam op onze website, klik op de link om te verzenden, u kunt meer in detail leren.