Bayern-jongere Friedel raakte gewond in de trainingsklasse van vandaag en het is niet duidelijk hoe ernstig zijn blessure is. Op zoek naar hoge kwaliteit en Goedkope Voetbalshirts Kids? mis dan onze producten niet, onze site heeft een goede reputatie bescherming.

De volgende tegenstander van Bayern is Hannover, de trainingsklasse van vandaag, jonge Friedel maar per ongeluk gewond, hij heeft de trainingsklasse van vandaag niet afgemaakt, weet niet zeker hoe zijn blessure is. Nieuw Bayern Munchen voetbalshirt kids 2017/18, geniet van de kortingsprijs, evenals een snelle en veilige levering, zodat je droomshirts snel op hun plaats blijven liggen!

Volgens het laatste nieuws werd Friedel alleen geraakt door een enkel en had hij geen ernstige verwondingen en keerde hij na onderzoek terug naar het trainingsveld.

Aan de andere kant zegt Juana Rodríguez, de zus van Bayern München, de zuster van James Rodríguez dat ze Bayern München erg leuk vindt.

In een interview zei Juana: "Hames is mijn trots, is een heel bijzonder iemand in mijn leven, hij heeft de belangrijkste positie in mijn hart." ”

Voor Bayern München zei Juana: "Ik hou altijd van Bayern München, ik vind ze nu leuker, ik heb hun nummer 11-trui, op de nationale ploegwedstrijddag, ik ontmoette Hames, maar nu wil ik naar München om hem te zien nog een keer." ”

De 20-jarige Juana is momenteel een model voor Bogota en een student rechten. Wilt u nieuwere Voetbalshirt kind met eigen naam kopen, let dan op onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.