De introductie van de center-back was een belangrijk plan voor de Winterspelen van Barcelona, ​​en de media hebben recentelijk laten zien dat ze een overdracht naar Mina hadden getekend, maar de makelaar antwoordde dat het overdrachtsproces op dit moment nog niet was afgerond. Beperk kortingen voor Goedkope Voetbalshirts Kids, nu bestellingen voor meer aanbiedingen.

Umtiti raakte gewond en Javier Mascherano hoopte te vertrekken tijdens het winterseizoen, dus de achterhoede van Barcelona werd achtergelaten bij Pique en Vermaelen en moest een centrale verdediger kopen om de vacature te vullen. Op onze website de Barcelona voetbalshirt kids 2017/18, hoewel de prijs goedkoper is dan andere, maar de kwaliteit is zeer de moeite waard om te worden gegarandeerd.

Eerder meldde de krant Aspen dat Barcelona bijna de ondertekening van de Colombiaanse verdediger Mina nadert, die naar verwachting de deal tegen het einde van december zal afronden. Maar de agent van Mina vertelde de radio: "Tot nu toe is er geen verdere vooruitgang geboekt met Barcelona, ​​de situatie is nog niet bevestigd en hij is nog steeds een Palmeiras-speler."

"Ik sprak met Robert, de sportdirecteur van Barcelona, ​​maar het was hetzelfde," zei hij. "Ik heb contacten gehad met andere clubs, daarom is Barcelona naar buiten gekomen om de nadruk te leggen op het voornemen om rijst te introduceren. Dott is ook geïnteresseerd in hem, ze hebben geen formeel aanbod gedaan, maar de spelers zijn bereid om daar te spelen. "Neem een ​​kijkje over de Voetbalshirt kind met eigen naam, je kunt naar relevante zoekwoorden op onze website zoeken.