Real Madrid's transactienieuws, in de afgelopen jaren, hoeft alleen maar kleverige stickers te kopiëren. "Bell is weer gewond, Manchester United opvolger Belle, Florentino support Bell" is een voorbeeld van Real Madrid's streven naar De Gea. Real Madrid heeft hem voor de derde keer achtervolgd sinds de eerste twee David de Gea misten. Volgens Searle is Real Madrid bereid om een ​​overdrachtsvergoeding van 70 miljoen euro aan De Gea te betalen. De prijs blijft hetzelfde !!! Stijlupdate? Bestel Goedkoop Voetbaltenue Kids beste tijd.

Real Madrid stond in de zomer van 2015 dicht bij De Gea, maar de deal eindigde in een abortus van een overdrachtsdocument vóór de deadline. Deze zomer plant Florentino een nieuwe aanval op De Gea. Maar Zidane zei dat hij absoluut vertrouwen had in Navas, en dat Zizou rekening had gehouden met de andere. Met Nava's blessure is Real Madrid op zoek naar nieuwe keepers. Beperkte kortingen voor Real Madrid tenue kids 2017/18, onmiddellijk kopen en u ontvangt meer aanbiedingen.

Real Madrid-doel, oorspronkelijk een Peabody-speler Kopa, is nu de derde keeper van Spanje. Het contract van Kopa en Peabody loopt af in Ming Xia, of het nu winter is met 20 miljoen Europese buy-out, hij of Ming is de zomer vrij om hem te introduceren, Real Madrid kan het accepteren. Maar Kopa is nu dicht bij het ondertekenen van een contract met Peabody en zijn geliquideerde schadevergoeding zal € 50 miljoen bedragen. 50 miljoen euro om derde keeper van Spanje te kopen? Real Madrid is meer bereid om 70 miljoen euro uit te geven om David de Gea te kopen.

Tussen David de Gea en Real Madrid werd twee jaar geleden een persoonlijk akkoord bereikt. Zolang Real Madrid en Manchester United praten over hun belastingen, heeft De Gea geen probleem om terug te keren naar Madrid. De vraag is nu of het aanbod van Real Madrid van 70 miljoen euro indruk zal maken op Manchester United. Real Madrid's aanbod is niet erg aantrekkelijk gezien de overdracht van de voetbalserie en de leeftijd en het vermogen van David de Gea om de leider te zijn van de Mesozoan-keeper. Als u nieuwere kinder voetbaltenue met eigen naam wilt kopen, houd dan rekening met onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.