Vroeg in de ochtend van 2 november eindigde de 4de ronde van de Champions League-wedstrijddag de tweede wedstrijd met meerdere veldslagen, in de focusstrijd van de Groep H, Tottenham Hotspur, het thuiskwarteteam, gescoord met Ali en Sven-Goran Eriksson, met 3 : 1 van zijn rivalen, het Real Madrid-team, hoewel het doel van Ronaldo zijn persoonlijke doelwitrecord voor de Champions League bleef verfrissen, Maar het "galactische slagschip" zag tegenstanders doorstoten naar het team. De Goedkope Voetbalshirts Kopen, schiet op en beveelt het.

Vóór de wedstrijd wijzen de twee partijen 7 samen met de groep als eerste, welk team wint het initiatief om de lijn te domineren. Ondanks de competitietrip vorige week naar Manchester United, maar terug naar het White Hart Lane Tottenham Hotspur team snel hun gevecht herwon, namen Ali en Harrikain's kant van het debuut al snel hun initiatief, en de laatste 3: 1 overwinning zorgde er ook voor dat het team vroeg versloeg . Koop snel Real Madrid shirt 2017/18, hoe meer u koopt, hoe meer kortingen u krijgt.

Tottenham Hotspur-manager Pochettino was erg opgewonden na de wedstrijd en zei dat de overwinning van ongebruikelijke betekenis was, omdat bleek dat de Spurs tot de topteams in Europa behoorden. "De meest voor de hand liggende verandering van deze overwinning is dat we meer prominent en meer gefocust zijn", zei hij. Dat is wat we willen bereiken. Niet alleen dat, de huidige positie heeft ons toegelaten om de knock-out fase van de Champions League in te gaan en heeft een relatief goede draw positie. ”

De slechte prestaties van Real Madrid werden door veel Spaanse media unaniem bekritiseerd. Een aantal media waaronder de "Makati" zei dat Zidane's team dit seizoen te veel problemen te zien gaf, naast blessures en andere objectieve redenen, het team in feite in de aanvalslijn, het middenveld, de verdedigende kant heeft duidelijke mazen, dus dat "drie regels" niet goed werken. Hoewel Ronaldo zijn eigen Champions League-doelrecord heeft verhoogd naar 111 doelpunten, is het geen cover-up voor de slechte prestaties van het Real Madrid-team. Goedkope Voetbalshirts winkel online, meer productkeuze, ga naar onze website, en hebben een hoge kwaliteit after-sales service.