6 november Germain ster Neymar bijna twee weken vanwege blessure en schorsing van de redenen om niet deel te nemen aan de FA League, maar Neymar gebruikte deze tijd ook om de relatie met de manager Emery goed te zuiveren.Goedkoop Voetbaltenue Kind, goede kwaliteit, snelle levering en meer aanbiedingen.

Volgens de Franse media "Telefoot" gemeld dat de vorige meerdere malen door de media is blootgesteld aan tegenstrijdigheden tussen de Germain baas Emery en nummer een ster Neymar heeft al de uitwisseling gehad, en zei duidelijk de twee mensen tussen de problemen. Volgens "Telefoot" gemeld dat in deze week Germain tegen Anderlecht Champions League-wedstrijd, Emery zoals gebruikelijk aan het team vóór de wedstrijd, Neymar als lid van het team ook deel aan de lezing. De dialoog tussen Emery en Neymar was echter anders dan de vorige, en de dialoog tussen de twee was langer dan voorheen en de dialoog speelde een rol bij 'het verlichten van de relatie tussen beide'. Wilt u nieuwere PSG voetbalshirt kids 2017/18 kopen, let dan op onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.

Neymar heeft herhaaldelijk geopenbaard om de ontevredenheid van Emery te coachen, en zelfs in de training om woedend te spelen. De dialoog gaf twee mensen echter de kans om hun houding te tonen, en naar verluidt heeft Emery Neymar in de gelegenheid gesteld om hun geschillen op te lossen. Tijdens de persconferentie in het weekend ontkende Emery opnieuw zijn relatie met Neymar, maar sprak hij zijn lof uit over de prestaties van Neymar in Germain. Natuurlijk heeft Emery een hogere verwachting voor Neymar en hij wil dat Neymar de kernspeler is die Germain leidt om de wereld van Europa te veroveren.

Op dit moment is de kleedkamer van Germain niet langer een probleem en na de internationale speeldag kunnen ze herladen en de Franse en Champions League raken. Koop de kinder voetbaltenue met eigen naam, meer productselectie, ga naar onze website en zorg voor een uitstekende after-sales service.