AC Milan overweegt het kopen van Borigny in de winterperiode, volgens Italiaanse mediaberichten. Borigny, die deze zomer uit Sunderland is geleend om zich bij Milaan aan te sluiten, heeft een uitkoopclausule van 6 miljoen euro. De Italiaanse vleugelspeler speelde 1039 minuten in Milaan voor het seizoen, met Serie A 10 optredens, Europa League 3 en de Europa Cup nog eens 3 keer. Borigny heeft een plaats in Montella's eerste starters van het eerste team en hij heeft nu 1 doelpunten bijgedragen en 4 assisteert bij de Rossoneri. Het voetbalwedstrijdseizoen komt eraan, nu echt de Goedkope Voetbalshirts Kids nodig hebben, schiet op om het te bestellen.

De status-quo voor jezelf en AC Milan. Milan senior management zei: "AC Milaan moet winnen, ik kan niet uitleggen waarom we niet altijd kunnen winnen." Maar ik weet dat ik en alle spelers harder moeten werken, met een lach op mijn gezicht. "Klik op de link om te verzenden, je kunt de website bezoeken en meer informatie over de AC Milan voetbalshirt kids 2017/18.

Over zijn leven bij AC Milan. "Ik woon in hetzelfde appartement met mijn mede-Watsons-Mario, die me veel hulp heeft gegeven."

Nu is Suso uitgegroeid tot de dij van Milaan en heeft hij dit seizoen 3 keer 3 assists gescoord in de Serie A en bevindt hij zich in het hart van de Milanese reeks. Toen Suso werd weggestuurd, ontving Liverpool slechts 1,17 miljoen pond (ongeveer 1,3 miljoen euro) van de transfersom, en nu wil hij de vleugelspeler terug kopen, het kost een prijs, omdat Suso een schadevergoeding heeft betaald van £ 35 miljoen.

Borigny is een belangrijk lid van de Rossoneri geworden en de club overweegt zijn afkoopvoorwaarden in het wintertransfer-venster te activeren, aldus het nieuws in Milaan. Voor Milaan, dat in de zomerperiode al 200 miljoen euro heeft gegooid, zal het een voordelige en zeer winstgevende operatie zijn. Directe bestellingen, Voetbalshirt kind met eigen naam, en deze zal op dezelfde dag naar u worden verzonden.