Het nieuws over het vertrek van Jose Mourinho van Manchester United naar Parijs is onlangs gehyped, met nieuws van de Britse media Sun dat de agent van Jose Mourinho heeft onderhandeld met Germain's beste koper, die Jose Mourinho ziet als de volgende manager. Ook stond in het laatste nieuws van de krant dat Manchester United geloofde dat Mourinho naar Parijs zou gaan om les te geven. Wilt u de Goedkoop Voetbaltenue Kind aanpassen? Op onze website kunt u uw eigen naam gebruiken om jerseys te printen.

The Sun zei dat de directeuren van Manchester United bang waren dat Mourinho het team zou verlaten en dat het topblazerij erop vertrouwde dat Mourinho komende zomer Old Trafford zou verlaten en dat de Germain zijn warmste thuis was. Hoewel het kamp van Mourinho nog steeds trouw is aan Manchester United, zeggen bronnen dat de Reds enigszins verrast zijn door de publieke waardering van Parijs door Mourinho. Koop hier een Manchester United voetbalshirt kids 2017/18, we garanderen dat je niet de laatste keer bent om hier te kopen.

Natuurlijk is er ook een Britse media-analyse dat dit de manier is waarop Mourinho druk uitoefende op Manchester United, hij hoopte dat het team op de transfermarkt hem meer ondersteuning zou bieden. Ondanks zijn vertrouwen is Mourinho nog steeds bang dat hij dit seizoen en de toekomst niet zal kunnen opnemen tegen de knappe Manchester City en hoopt hij meer steun te krijgen van Manchester United. Ondanks het feit dat Manchester United sinds de aankomst van Jose Mourinho bijna 300 miljoen pond op de transfermarkt heeft uitgegeven, is de omvang en de investering van de reddingsoperatie minder dan die van Manchester City, een zorg voor Mourinho. The Sun zei dat de topkop van Manchester United ook geloofde dat Mourinho openlijk over Parijs sprak in een poging om een ​​flinke loonsverhoging te vernieuwen.

Vanuit het oogpunt van Mourinho zou het veel zijn geweest om Parijs te onderwijzen. Ten eerste heeft Parijs een betere ploeg om de Champions League te verslaan en het team is meer geïnvesteerd in de transfermarkt. Het is ook geen probleem voor Jose Mourinho om een ​​goedbetaalde overeenkomst te krijgen. Bovendien kan Jose Mourinho de dood van concurrent Courtney's hoop voor Parijs beëindigen. Parijs om het nieuws te veranderen dit seizoen is niet gestopt, Emery vorig seizoen leidde de sombere resultaten, dit seizoen zijn hij en Neymar tegenstrijdigheden gehyped. Dit alles heeft ertoe geleid dat de geruchten van Mourinho over Parijs nog steeds gisten.kinder voetbaltenue met eigen naam, u kunt zoeken naar relevante zoekwoorden op onze website.