Manchester City-middenvelder Yaya-Toure zegt dat Phil Foden de toekomst van de club is en hij wil dat Forden in de toekomst een geweldige speler wordt. Forden verving Toure in de UEFA Champions League met 1-0 overwinning op Feyenoord in de vroege uren van vanochtend, en 17-jarige en 177 dagen werd hij de jongste speler in de Champions League. Promotie promotie tijd, nu bestellingen om Goedkoop Voetbaltenue Kids te kopen, hebben de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan kleine geschenken te krijgen.

"De jongste speler in de Champions League is fantastisch voor Forden en hij is de toekomst van de club van Manchester City." Forden is belangrijk voor het team, Manchester City is aan het veranderen en verder gegaan en het is belangrijk dat jonge spelers in het eerste team komen. Zei Toure. Voetbaltrui-winkel om Manchester City tenue kids 2017/18 te verkopen, het nieuwe startersmarketingcentrum.

"Ik denk en hoop dat Forden nog lang in Manchester City zal zijn." De 34-jarige Toure is een belangrijke speler in de 2 overwinningen, 1 FA Cup en 2 Carling Cup-kampioenen van Manchester City, "zei hij.

"Als Forden in Manchester City blijft, zal hij een van de beste spelers zijn omdat hij veel van zijn teamgenoten kan leren." Toen ik in Barcelona was, heb ik veel geleerd en veel trofeeën gewonnen omdat ik veel goede spelers om me heen had. ”

"Soms komen er een aantal geweldige spelers bij omdat Manchester City zo'n sterk team is en we veel spelers kunnen binnenhalen, maar ik denk dat Forden hier moet blijven en van spelers als Silva, Debraune, Gundogan en Fernandino leren." ”

"Deze spelers zullen Forden veel ervaring en vertrouwen in de toekomst geven en ik hoop dat Forden later een geweldige speler zal worden." Je bent doorgegaan. Koop kinder voetbaltenue met eigen naam online, meer productkeuze, ga naar onze website en heb een hoge kwaliteit after-sales service.