17 november nieuws, volgens de Italiaanse media, "Gazzetta dello Sport," meldde dat Jiangsu Suning niet bereid is om Ramirez naar Inter Milan te sturen, omdat Jiangsu Suning de Braziliaanse middenvelder niet wilde verliezen. De wens van de blauw-zwarte legioen om in de winter het middenveld te vullen, kan worden onderbroken. Koop de Goedkope Voetbalshirts Kids, hoe sneller om te bestellen, hoe meer concessies.

Inter Milan en Suning in Jiangsu, Suning Group, Inter is in verband gebracht met Ramirez, het nieuws dat de Braziliaanse middenvelder zal arriveren in december Milaan, Inter Milan zal worden uitgeleend om de vorm van Ramirez te ondertekenen, de laatste zal formeel Inter Milan zijn na de winterstop. Neem een ​​kijkje over de Inter Milan voetbalshirt kids 2017/18, u kunt zoeken naar relevante zoekwoorden op onze website.

Ramirez raakte gewond in het stadium van de superfinale en ging toen voor behandeling naar Engeland. Daarvoor had Ramirez toegegeven dat hij in Italië wilde spelen. Veel van de toonaangevende Italiaanse transfercommentatoren hebben zelfs gezegd: "Het is een zekerheid." "De Italiaanse media zei dat Sabatini naar Nanjing interview Jindong, is om de regels van de overdracht van Ramirez te bespreken, maar ook snoepen op Suning's budgetplan voor inter-markt."

Ramirez is echter de grote dij van Suning, dit seizoen is niet de uitstekende prestatie van de voormalige Chelsea-middenvelder, misschien zal zonnebaden in de degradatiekring meer leed veroorzaken. Dus het Suning-team wilde volgend seizoen in maart volgend jaar niet starten zonder Ramirez. Op zoek naar een goedkope Voetbalshirt kind met eigen naam? Onze producten worden verdisconteerd, komen en bestellen nu, en u krijgt meer aanbiedingen.