Volgens de Daily Mail zei Bayern München baas Heynckes onlangs dat Bayern Werner een paar jaar geleden zou moeten ondertekenen. Merchandise promotie tijd, nu orders om te kopen Goedkope Voetbalshirts Kids, hebben de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van kleine cadeautjes te krijgen.

"Bayern had een speler zoals Werner een paar jaar geleden moeten tekenen," zei Heynckes. Hij had heel goed kunnen zijn, en je moet op tijd in contact zijn met deze jonge getalenteerde spelers. Hij voegde eraan toe: "De beste speler moet spelen, ongeacht hoe oud hij is." Zoals ik al zei, je moet goede zorg van jonge spelers in de tijd, en je hebt om te leiden en hen te motiveren. "Op onze website de Bayern Munchen voetbalshirt kids 2017/18, Hoewel de prijs is goedkoper dan anderen, maar de kwaliteit is zeer de moeite waard om te worden gewaarborgd ,

Aan de andere kant, in een zondagse interview, Bayern München Legend Elber uitgedrukt ontevredenheid met Carlo Ancelotti's niet kopen van een vervangende spits.

In een interview met de Duitse media Sport1, Elber zei: "Een andere coach is verantwoordelijk voor de planning van de line-up van het team, toen hij dacht Levin et Mouleux konden dragen het hele seizoen." Levin is gewond, Bayern heeft een andere spits nodig.

Elber zei dat Bayern tijdens de winterstop moet handelen, terwijl: "De vervangende aanvaller is niet in staat om één persoon te zijn en moet geschikt zijn voor Bayern München." Als u meer wilt weten over Voetbalshirt kind met eigen naam, bezoek dan de website met een meer gedetailleerde beschrijving.