Aan het einde van de 13e ronde van de Spaanse competitie, Atletico Madrid 5: 0 winnen Levante, Gamero alleen 5 doelpunten, Glezman twee schoten, op hetzelfde moment stuurde een aantal prachtige pas, geloof dat de impuls van het Atletico Madrid offensief zal doorgaan met. Op zoek naar hoge kwaliteit en Goedkoop Voetbaltenue Kids? mis dan onze producten niet, onze site heeft een goede reputatie bescherming.

Aan de andere kant, Real Madrid vertrouwt op het paard van Jersey, Casemiro, Ronaldo's doelpunt weg van de 3: 2 overwinning Malaga, Atletico Madrid is weg 5: 0 overwinning Levante. Met een 27-punts plot, blijven ze de leider van Barcelona volgen. Koop snel Atletico Madrid tenue kids 2017/18, hoe meer u koopt, hoe meer kortingen u krijgt.

In de eerste helft met Benzema om het eerste record te vullen, scoorde Diego Goroland-equalizer, Casemiro-kopbal, eerste helft van Real Madrid 2: 1 tijdelijke voorsprong. In de tweede helft scoorde Caicos World Wave 2: 2, de eerste 75 minuten, maakte Modric punten, Ronaldo brak het competitiedoel van de droogte, uiteindelijk Real Madrid 3: 2 overwinning op Malaga.

De huidige punten op de lijst van Atletico Madrid 7 winnen 6 gelijkspel, met 27 punten om ongeslagen te blijven, terwijl ze hun eigen Spanje's langste ongeslagen record breken, Real Madrid 8 wint 3 gelijkspel 2 verloren, maar omdat het net de bal wint inferieure positie in de achterkant van Atletico Madrid, is gelegen in de 4e.

De onverslagen Dark Horse uit Valencia, zal Barcelona op 27 juli om 3 uur 's ochtends 45 uitdagen, een wedstrijd die cruciaal is voor de titelrace. Barcelona op dit moment 11 wint 1 gelijkspel, in het geval van de minder dan de leider Real Madrid Atletico 7 punten, voor de komst van de nationale Derby, is dit spel de beste tijd om punten te pakken, als Barcelona Valencia verslaat, denk dat de achtervolging zal moeilijker zijn, en zelfs de titel van de spanning van de competitie wordt kleiner. Klik op de link om te verzenden, u kunt de website bezoeken en meer informatie over de kinder voetbaltenue met eigen naam.