De Daily Mail meldde dat honderden Chelsea-fans gestrand waren op het station van Liverpool na de wedstrijd in Liverpool, en blauwe officieren verontschuldigden zich. Op zoek naar hoge kwaliteit en Goedkope Voetbalshirts Kids? mis dan onze producten niet, onze site heeft een goede reputatie bescherming.

Chelsea's reissponsor Thomas Cook leverde geen 3 treinen op, waardoor honderden fans na de wedstrijd in Liverpool achterbleven. Thomas Cook huurde vóór de wedstrijd een trein om de Blues-fans naar Liverpool te halen, en ze waarschuwden dat ze na de wedstrijd niet op fans zouden wachten. Nieuw Chelsea voetbalshirt kids 2017/18, geniet van de kortingsprijs, evenals een snelle en veilige levering, zodat je droomshirts snel op hun plaats blijven liggen!

De helft van de Blues-fans slaagde er niet in om in de trein te stappen en ze waren geschokt omdat het niet hun schuld was dat ze niet in de bus konden stappen. "Onze excuses voor het ongemak voor de fans wanneer ze terugkeren uit Liverpool," zei de blauwe officier. "We werken samen met de reissponsor om de zaak te onderzoeken en zodra het onderzoek is voltooid, zullen we de fans van de laatste informatie voorzien."

Een woordvoerder van Thomas Cook zei: "Onze twee bussen kwamen laat aan op het station vanwege slecht verkeer." Helaas kunnen we niet toestaan ​​dat de trein op het station blijft wanneer de vertrektijd is verstreken, omdat de sporen aan andere treinen worden overgelaten. We hebben de trein geregeld om de vertraagde fans terug naar Londen te sturen. "Er zijn veel soorten van de Voetbalshirt kind met eigen naam op onze website, klik op de link om te verzenden, je kunt meer in detail leren.