De Daily Mail citeert de tiende sport van Frankrijk door te zeggen dat Chelsea William verkocht om geld in te zamelen om de jonge Lucas van Paris Saint Germain te kopen.Goedkoop Voetbaltenue Kids online shop, is begonnen met korting, snel bestellen.

Nadat Neymar en Mbape zich hadden aangesloten bij de jonge Lucas, was hij erachter gekomen dat Parijs klaar was om hem te verkopen. Parijs verkocht de jonge Lucas aan Chelsea en Courtney was in hem geïnteresseerd. Beperkende kortingen voor Chelsea tenue kids 2017/18, koop onmiddellijk en u krijgt meer aanbiedingen.

Om de jonge Lucas te tekenen, zal Chelsea een andere Braziliaanse speler, William Williams, in het team verkopen. Young Lucas is ongeveer £ 27 miljoen waard, en de Blues denken dat ze William tegen een hogere prijs kunnen verkopen.

William speelde dit seizoen 6 keer in de Barclays Premier League, met 5 wissels, terwijl de jonge Lucas slechts 71 minuten speelde en 5 competitiewedstrijden als vervangers.

Chelsea is steeds meer geïnteresseerd in de jonge Lucas in Parijs, volgens Le10Sport.

Vorige week onthulde de Franse media Le10Sport dat Chelsea Lucas had als doelwit voor het winterraam. Het plan is ook duidelijker.

Chelsea is naar verluidt van plan om William tegen een hoge prijs te verkopen in de winterperiode en is van plan om 30 miljoen euro te gebruiken om de jonge Lucas binnen te halen. Iemand in de buurt van Chelsea heeft onthuld dat William waarschijnlijk in China zal spelen, en dat als dat eenmaal gebeurt, Chelsea de jonge Lucas binnenkort zal kopen. Alle behoeften met betrekking tot jersey, er zijn hoge kwaliteit kinder voetbaltenue met eigen naam op onze website. U kunt daar een koppeling maken om meer details te weten.