Ochtends vroeg zal Champions League D een topbestrijdingsfocus inluiden en Barcelona zal Juventus uitdagen. Barca versloeg de oude vrouw in de eerste etappe van de 3-0, maar de wedstrijd, het team van de grote generaal, treft de barbelen van Barcelona. "Daily sports newspaper" -analyse, met weerhaken voor een enkelvoud, kan de trend van het spel bepalen. De Goedkope Voetbalshirts Kids, schiet op en beveelt het.

In de eerste etappe van de wedstrijd tegen Juventus gebruikte prikkeldraad een 433-formatie, de Ottoman Belle en Lionel Messi, Luis Suarez als Trident. Maar daarna raakte Belle gewond en wisselden Belle en Deulofeu Belle-posities uit. In recente wedstrijden stond Paco in de line-up voor Barcelona, ​​dus men dacht dat Paco op de startlijst staat tegen Juve. Maar nu lijkt het erop dat prikkeldraad dit niet mag kiezen. Beperkende kortingen voor Juventus voetbalshirt kids 2017/18, koop onmiddellijk en u krijgt meer aanbiedingen.

Tegen taaie Juve, in tegenstelling tot in La Liga, kan prikkeldraad ervoor kiezen om een ​​middenvelder toe te voegen: Paulinho. In het aangezicht van Higuain, Dibala, Manjukichi, Kua Drado en de impact van andere mensen, kan Paulinho de hardheid van de middenvelder van Barcelona verhogen en bescherming bieden voor de achterlijn. Tegelijkertijd kwam Paulinho na zijn start van 6 in Barcelona, ​​scoorde 4 doelpunten, versterkte de controle op het middenveld van het team, maar heeft ook een goed offensief en heeft een voorsprong van het vermogen over lange afstanden om het ijs te breken. Volgens de oude stijl van Barbed is hij eerder avontuurlijk in de uitwedstrijd dan in Camp Nou om nieuwe combinaties te proberen. En Paco is mogelijk de tweede helft van Barca's keuze in het spel.

Daarnaast misten Maschedano en Roberto ook het spel vanwege een blessure, dus op andere plaatsen veranderde de keuze van prikkeldraad niet teveel. Umtiti zal met pique partner centrale verdediger zijn in de speciale wortel voor de bescherming, scheiding rondom voor Alba en Semes meer. Op zoek naar een goedkope Voetbalshirt kind met eigen naam? Onze producten worden verdisconteerd, komen en bestellen nu, en u krijgt meer aanbiedingen.