In het Nou Camp op zaterdag maakte Paco Alcacer gebruik van een zeldzame kans om met 2-1 te winnen tegen Sevilla en scoorde twee doelpunten. ARCAC is sinds het begin van het seizoen niet in de competitie en hij heeft misbruik gemaakt van de gemiste kansen om de voorsprong van Barcelona in de eerste helft te beëindigen. De Goedkope Voetbalshirts Kids, schiet op en beveelt het.

Guido Pizarro kon de score echter in een hoek vóór de wedstrijd gelijkmaken. Maar na 6 minuten, toen ARCAC de bal overnam van een close-uppositie naar zijn tweede doelpunt, keerde Barca terug naar zijn positie, slechts enkele seconden nadat hij Gerard Delofe verliet. Barcelona voetbalshirt kids 2017/18 online verkoop, gemakkelijk en snel, levering aan je deur.

Lionel's gele kaartrecord tijdens de blessureperiode was Barcelona's nr. 600-wedstrijd, waardoor de club een voorsprong van vier punten kreeg in de Spaanse competitie.

Valencia handhaafde een ritme en bleef Legnas verslaan met een 3-0 stand. De ongeslagen Valencia won 8 wedstrijden in alle competities, dankzij goals van Dani Pario, Rodrigo en Santy Mina.

Thomas Partey scoorde een dramatische overwinning in de wedstrijd, waardoor Atletico Madrid 1: 0 kon winnen in de Barcelona-wedstrijd. De kampioenen van Atletico hopen dat het Riazor opnieuw zal lijken, omdat ze hun zevende loting hebben behaald in de laatste 8 wedstrijden in alle competities.

In de loop van de tijd leek Atletico echter geen idee te hebben dat Rojiblancos een vrije trap van 25 yards won en Gabon wenkte Thomas om de Ghanese international het doel te geven met een niet te stoppen kans.

Verrassend genoeg versloeg Alves 10 Spanjaarden in de eerste helft en klom de onderkant van de tafel met 1: 0 naar beneden. De mannen van Gianni De Biasi verloren 9 wedstrijden in 10 Laliga-wedstrijden en scoorden slechts 4 doelpunten, maar omdat Christian Santos in slechts 45 seconden scoorde, waren ze in staat een zeldzame overwinning te vieren. Er staan ​​nieuwe voetbalshirt kind met eigen naam op onze website, dus download deze zo snel mogelijk.