De baas van Manchester City, Pep Guardiola, is geïnterviewd na de 3-1 overwinning van het team op Arsenal en Guardiola heeft gereageerd op de overwinning van Wingman, zeggend dat Arsenal de controverse heeft gewonnen, volgens de rapporten van Sky Sports. De Goedkope Voetbalshirts Kids, schiet op en beveelt het.

Arsenal-manager Arsene Wenger heeft de scheidsrechter bekritiseerd voor zijn penalty shoot-out en Silva's buitenspel staat na de wedstrijd achter en zegt dat hij de nederlaag kan accepteren, maar het is moeilijk om de overwinning van Manchester City op deze manier te accepteren, maar Manchester City-baas Pep Guardiola heeft duidelijk een ander beeld. Beperkende kortingen voor Arsenal voetbalshirt kids 2017/18, koop onmiddellijk en u krijgt meer aanbiedingen.

"Sancties zijn straffen en buitenspel bestaat", zei Guardiola. Maar we wonnen omdat we beter waren, we wonnen, en we hebben het op de beste manier gehaald, en tijdens het hele spel was onze prestatie duidelijk gekoppeld aan dit resultaat. Of het nu ons vermogen is om kansen te creëren, of het vermogen om kansen te grijpen. "

"Ze vertelden me dat Silva buitenspel stond en ik vind het niet leuk om te winnen door een verkeerde berekening, maar dat is het resultaat." Maar er zijn momenten waarop Arsenal een fout maakt, zoals in de wedstrijd tegen Burnley, hun 96 minuten durende doel is handbal en naar mijn mening speelt het team een ​​belangrijkere rol, en we zullen proberen te spelen in de manier waarop we doen, en op het einde doen we het goed. "

In de afgelopen twee maanden heeft Manchester City een winnend record behouden. Guardiola zei: "Het is verbazingwekkend om te weten dat het echt moeilijk is om het spel binnen twee maanden te winnen." Dus ik was heel blij, maar in het verleden, toen ik Barcelona en Bayern München coachte, hebben ze uiteindelijk het kampioenschap gewonnen en we hebben momenteel niets, dus we konden niet zelfgenoegzaam zijn over het record tot we de trofee hadden gewonnen. " Wilt u meer weten over voetbalshirt kind met eigen naam, bezoek dan de website met een meer gedetailleerde beschrijving.