Naarmate het seizoen 16-17 ten einde loopt, hebben merken hun New Jersey uitgebracht voor het seizoen 17-18 in de afgelopen weken, waarbij de hemdskoning sprak over de New Jersey voor het seizoen 17-18. Dit is de nieuwste Roma 17-18 seizoen thuisploeg is in beeld, ik geloof dat fans moeten braken door niets te zeggen. Op onze website de Goedkoop Voetbaltenue Kids, hoewel de prijs goedkoper is dan andere, maar de kwaliteit is zeer de moeite waard om te worden gegarandeerd.

Allereerst is dit de Nike Standaard-sjabloon van het seizoen 17-18, eigenlijk al in het seizoen waarin het superteam begon te gebruiken. Het seizoen 17-18 voor Roma-hometrainers gebruikt een iets lichtere, donkerdere rode kleur dan dit seizoen, met een geel ontwerp. Het laatste geel wordt weerspiegeld in de halslijn rond de kraag, evenals het merklogo van Jersey en de teambadge enzovoort. De diagonale strepen aan de voorkant van de Roma-thuistrui in het seizoen 16-17 waren ook verdwenen, meer minimalistisch. Wilt u nieuwere As Roma tenue kids 2017/18 kopen, let dan op onze website, wij zullen het nieuwe product op elk moment updaten.

De Nike-sjabloon van een ander 17-18 seizoen is veranderd in de positie van de ademende telescoopstang aan de voor- en achterkant van de trui, met de nieuwe telescopische sjabloonpositie van de manchet naar de oksel in de oksel om het ademende comfort verder te verbeteren! Hoe dan ook, het is een New Jersey met een eenvoudiger Romeinse stamboom! Om formeel in natura te worden vrijgegeven, kunnen er nieuwe ontwerpdetails gedenkwaardig zijn, de eerste keer dat de t-shirtkoning naar de fanversie en de spelerversie een gedetailleerde evaluatie uitvoert. De lancering van de nieuwe thuiskit zal naar verwachting in juli beschikbaar zijn.

Over Roma's tweede uitje, er is weinig informatie, maar het is goed om Nike's derde globale sjabloon voor het seizoen 17-18 te gebruiken, en nu is er alleen een spionage voor camouflage, maar de kleur moet donkerbruin zijn met oranje en deze sjabloon zal van toepassing zijn op Inter, Manchester City en andere teams, zoals het 16-17-seizoen van Sprite, Fanta, het derde shirt verenigd in september uitgebracht, kijk alsjeblieft uit naar. Er zijn op dit moment goedkope kinder voetbaltenue met eigen naam op onze website, schiet op om te kopen.